Case noi

DATE GENERALE

Complex Tech Confort

Residence Bucium

 

   Amplasat in una dintre cele mai cautate si apreciate zone rezidentiale din Iasi, Ansamblul Tech Confort Residence, ofera spatii generoase, finisaje de cea mai buna calitate si toate facilitatile necesare pentru a te bucura de un stil de viata modern si confortabil intr-un complex cu 20 de case construit pe 10.000 mp, cu acces individual,gard din jaluzele metalice orizontale, parcare interioara si spatiu verde.         

  Fiecare client are posibilitatea sa isi personalizeze casa atat ca si compartimentare, cat si ca arhitectura, impreuna cu personalul nostru specializat, astfel incat sa beneficieze la finalul procesului de constructie de casa mult dorita.

  Casele tip duplex (case cuplate), sunt construite cu parter si etaj, cu structura de rezistenta din beton armat, pereti exteriori si interiori de caramida Brikstone, acoperisul acoperit cu tigla ceramica Creaton / Tondach, tamplarie PVC 6 camere si sticla tripan, instalatie sanitara si termica din cupru, termoizolatie vata bazaltica de 10 cm la sarpanta si polistiren EPS 80 de 10 cm, semineu pe lemne, echipamente sanitare si termice, granit scari interioare si finisaje premium. 

Casele tip duplex sunt in regim P + 1 E sau D + P + 1E cu o suprafata utila de 123 mp, respectiv 153 mp si curte libera de 320 mp. Racord la apa, gaz, electricitate, canalizare, telecomunicatii!

 

   Anul constructiei: 2021 - 2022