Țiglă metalică cu piatră naturală

Greutatea mică a țiglei, numai 7kg/mp, înseamnă o presiune mai mică asupra structurii acoperișului, o manevrare mai ușoară a acesteia și un montaj într-un timp scurt.

Țiglă metalică cu piatră naturală

Această țiglă a fost creată pentru a oferi oricărei construcții siguranța, eleganța și trăinicia produselor naturale. Prin sistemul de prindere al țiglelor, acoperișul prezintă rezistență la condițiile nefavorabile ale vremii.


Fiecare țiglă este obținută prin presarea și profilarea tablei din oțel ce oferă rezistență în timp la coroziune. De asemenea, coala de tablă beneficiază de acoperire cu piatră naturală ce reduce zgomotul produs de ploaia căzută pe acoperiș, dar și completează aspectul estetic.


Durata mare de viață a produsului, respectiv rezistența lui în toate mediile climatice, este oferită de combinația stratului anticoroziune a zincului cu bariera de protecție a aluminiului.


Recomandăm țigla Gerard care se gasește în 6 modele distincte, cu eleganța și trăinicia proprie: Classic, Heritage, Roman, Shake, Shingle, Milano. Disponibilitatea modelelor de țiglă este definită și de gama variată de culori pentru a fi pe placul tuturor categoriilor de clienți.

GALERIE FOTO


Cauți servicii de construcții de calitate pentru proiectul tău? Cere o cotație de preț