Țiglă metalică

Acoperișul trebuie să se potrivească ținutei construcției, respectând atât culoarea, cât și stilul arhitectonic al acesteia

Țiglă metalică

Avantajele tiglei metalice , pe scurt:

  • pentru constructii noi sau renovari,
  • otel de calitate superioara,
  • greutate redusa, numai 5 kg,
  • panouri debitate la comanda,
  • pentru acoperisuri cu panta  care  porneste de la 12 grade
  • gama completa de componente si accessorii,
  • ecologice
 

Țigla metalică BILKA sau NOVATIK

Ca o parte importantă a casei, un acoperiș trebuie să fie elegant, cu un aspect plăcut și compatibil cu construcția în ansamblul ei, indiferent că este o clădire veche, o locuință modernă sau o confortabilă casă de vacanță. Pe scurt, acoperișul trebuie să se potrivească ținutei construcției, respectând atât culoarea, cât și stilul arhitectonic al acesteia.

Nuanțele pe care le puteți aborda pentru un acoperiș din țiglă metalică nu sunt limitate: culori clasice pentru acoperiș sau nuanțe moderne, trei variante de acoperire finală cu strat lucios sau mat al suprafeței, o gamă largă de accesorii; toate acestea pentru un acoperiș deopotrivă frumos și eficient, pregătit să protejeze generații întregi de-acum înainte.

Țiglă CLASIC

Este profilată din oțel de grosime 0,50 mm, zincat, acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Acest tip de tiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește la construcțiile cu regim rezidențial.

Țiglă BALCANIC

Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor pentru un aspect elegant de conservare.

Retro PANEL

Panourile de acoperiș din tablă fălțuită cu îmbinare click reprezintă o soluție modernă în domeniul producției de acoperișuri, cât și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falț”.


Compoziția materialelor – sistemul de straturi LUCIOS

 

Cauți servicii de construcții de calitate pentru proiectul tău? Cere o cotație de preț