Iasi

Bulevardul Poitiers, nr. 4

0751 041 207

0749 050 284

08:00-17:00

Luni - Sâmbătă

Iaşi, zona Bucium

Tech Confort Residence Bucium

Interior Design

Casele tip single sunt in regim D + P + 1 E cu o suprafata utila de 155 mp si curte libera de 500 mp.

tech-residence-iasi (35)
Toate proprietatile au racord la apa, gaz, electricitate, canalizare, telecomunicatii!
Perioada constructie: 2021-2022

Complex Tech Confort Residence Bucium

Amplasat in una dintre cele mai cautate si apreciate zone rezidentiale din Iasi, Ansamblul Tech Confort Residence, ofera spatii generoase, finisaje de cea mai buna calitate si toate facilitatile necesare pentru a te bucura de un stil de viata modern si confortabil intr-un complex de 20 de case construite pe 10.000 mp, cu acces individual, gard din jaluzele metalice orizontale, parcare interioara si spatiu verde.


Fiecare client are posibilitatea sa isi personalizeze casa atat ca si compartimentare, cat si ca arhitectura, impreuna cu personalul nostru specializat, astfel incat sa beneficieze la finalul procesului de constructie de casa mult dorita.

SOLUTII TEHNICE

Casele tip single, sunt construite cu demisol, parter si etaj, cu structura de rezistenta din beton armat, pereti exteriori si interiori de caramida Brikstone, acoperisul acoperit cu tigla ceramica Creaton / Tondach, tamplarie PVC 6 camere si sticla tripan, instalatie sanitara si termica din cupru, termoizolatie vata bazaltica la sarpanta de 10 cm, la planseu etaj de 20 cm si de 10 cm la fatada, placare cu granit scarile interioare si balustrada de fier forjat.


Casele tip single sunt in regim D + P + 1 E cu o suprafata utila de 155 mp si curte libera de 500 mp.

Every Space Count
Suntem în același pas cu dorințele clienților

Beneficii

Locuri de parcare

Știm că îți place să nu pierzi timpul așteptând să se elibereze un spațiu și tocmai de aceea în proiectul Tech Confort Residence au fost prevazute parcari pentru fiecare proprietate.

Spații verzi

Fiindcă îți place verdele naturii, dorim sa te informam cu privire la cartierul Tehc Confort Residence că este înconjurat de spații verzi nenumărate, iar în interiorul său vom avea gazon îngrijit și zone special amenajate de peisagiști profesioniști.

Investiţie pe termen lung

Fiindcă ești persoana care se gândește și la ziua de mâine, propunem pentru tine, pentru familia ta sau pentru business-ul pe care îl întreprinzi, o casa noua ce va reprezenta întotdeauna o investiție de succes ce își va crește valoarea în timp.

Confortul

Am ales cele mai calitative dotări și finisaje pentru nevoile tale. Ne pasă foarte mult de confortul firesc al lucrurilor și tocmai de aceea te vei simți extraordinar să pășești pe pardoseli încălzite în toate camerele și să nu-ți faci griji despre problemele funcționale.

Linişte

Știim cu toții că acasă e locul în care îți pui gândurile în ordine, atât poziționarea cartierului, cât și materialele din care este construit blocul, sunt special gândite pentru a-ți crea prilej de relaxare.

Opțiuni de amenajare

Acum îți poți personaliza și compartimenta apartamentul așa cum îți dorești. Vei avea la dispoziție o serie de variante pentru amenajare si compartimentare din care îți poți alege.

FIECARE SPATIU CONTEAZA
Suntem în același pas cu dorințele clienților

Finisaje

centrala-in-condensare-ariston-clas-one-system-35-kw-destinata-doar-incalzirii-copie-43-7416

CENTRALĂ TERMICĂ PRIN CONDENSARE, MARCA ARISTON

tech-residence-iasi (34)

UȘI CU TOC REGLABIL

IMG_2483_

TENCUIALĂ MECANIZATĂ

inner_01

REȚEA APA CALDĂ / RECE TECE

IMG_2494

PEREȚI INTERIORI DINTRE APARTAMENTE 25 CM

IMG_2483_

TȂMPLĂRIE EXTERIOARĂ PVC PREMIUM

DESIGN
Ne plac provocările care țin de spațiu sau de depozitare, căutăm rezolvări inteligente și versatile, ne putem plia pe orice viziune și abordare asupra spațiului dat.

GALERIE FOTO