Iasi

Bulevardul Poitiers, nr. 4

0751 041 207

0749 050 284

08:00-17:00

Luni - Sâmbătă

Iaşi, zona Galata, şos. Iaşi – Voineşti

Proiectul Urban Galata

Un proiect ce se dezvoltă pe o suprafaţă de 3500 mp şi este compus din 2 clădiri de apartamente cu un regim de înălţime S + P + 3E.

urban galata-proiect rezidential
Interior Design

Ansamblul rezidenţial cuprinde 80 de apartamente cu una, două sau trei camere.

urban-galata-apartamente-noi-iasi (2)
Complexul se construieşte în Iaşi, zona Galata, şos. Iaşi – Voineşti, ceea ce oferă un acces facil atât către zona centrală a oraşului cât şi înspre periferie.
Perioada constructie: 2021-2022

Apartamente noi, premium, in Iasi

Ansamblul rezidenţial cuprinde 80 de apartamente cu una, două sau trei camere. Cele 80 de locuri de parcare sunt dispuse atât subteran cât şi suprateran. La nivelul subsolului este prevăzut şi adăpost de protecţie civilă.
Complexul se construieşte în Iaşi, zona Galata, şos. Iaşi – Voineşti, ceea ce oferă un acces facil atât către zona centrală a oraşului cât şi înspre periferie.

Proiectul Urban Galata este gândit pentru a acoperi cerinţele clienţilor din punct de vedere a confortului şi a eficienţei folosirii spaţiului dar şi din menţinerea unui stil de viaţă care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi.

URBAN GALATA

FACILITATI

Acces la mijloacele de  transport public în comun: autobuzul 23 te lasă peste drum de casă. 

Știim cā nu-ți place sā pierzi timpul la cumpārāturi și tocmai de aceea dezvoltăm proiecte imobiliare în zone cu acces facil către supermarket, școală, locuri de joacă, cabinet veterinar, farmacie sau spital.

În zona proiectul Urban Galata vei avea așadar acces rapid la următoarele:

Every Space Count
Suntem în același pas cu dorințele clienților

Beneficii

Locuri de parcare

Știm că îți place să nu pierzi timpul așteptând să se elibereze un spațiu și tocmai de aceea în proiectul Urban Galata găsești parcări subterane și supraterane din care îţi poţi alege.

Spații verzi

Fiindcă îți place verdele naturii, dorim sa te informam cu privire la cartierul Urban Galata că este înconjurat de spații verzi nenumărate, iar în interiorul său vom avea gazon îngrijit și zone special amenajate de peisagiști profesioniști.

Investiţie pe termen lung

Fiindcă ești persoana care se gândește și la ziua de mâine, propunem pentru tine, pentru familia ta sau pentru business-ul pe care îl întreprinzi, un apartament nou în Galata ce va reprezenta întotdeauna o investiție de succes ce își va crește valoarea în timp.

Confortul

Am ales cele mai calitative dotări și finisaje pentru nevoile tale. Ne pasă foarte mult de confortul firesc al lucrurilor și tocmai de aceea te vei simți extraordinar să pășești pe pardoseli încălzite în toate camerele și să nu-ți faci griji despre problemele funcționale.

Linişte

Știim cu toții că acasă e locul în care îți pui gândurile în ordine, atât poziționarea cartierului, cât și materialele din care este construit blocul, sunt special gândite pentru a-ți crea prilej de relaxare.

Opțiuni de amenajare

Acum îți poți personaliza și compartimenta apartamentul așa cum îți dorești. Vei avea la dispoziție o serie de variante pentru amenajare si compartimentare din care îți poți alege.

FIECARE SPATIU CONTEAZA
Suntem în același pas cu dorințele clienților

Finisaje

centrala-in-condensare-ariston-clas-one-system-35-kw-destinata-doar-incalzirii-copie-43-7416

CENTRALĂ TERMICĂ PRIN CONDENSARE, MARCA ARISTON

tech-residence-iasi (34)

UȘI CU TOC REGLABIL

IMG_2483_

TENCUIALĂ MECANIZATĂ

inner_01

REȚEA APA CALDĂ / RECE TECE

IMG_2494

PEREȚI INTERIORI DINTRE APARTAMENTE 25 CM

IMG_2483_

TȂMPLĂRIE EXTERIOARĂ PVC PREMIUM

DESIGN
Ne plac provocările care țin de spațiu sau de depozitare, căutăm rezolvări inteligente și versatile, ne putem plia pe orice viziune și abordare asupra spațiului dat.

GALERIE FOTO

DESIGN
INCEPUT IN ANUL 2021, PROIECTUL AVANSEAZA CONFORM PLANIFICARII SI NE BUCURAM SA VA IMPARTASIM CATEVA IMAGINI DE PE SANTIER

STADIUL PROIECTULUI