Iasi

Bulevardul Poitiers, nr. 4

0751 041 207

0749 050 284

08:00-17:00

Luni - Sâmbătă

Proiecte rezidentiale in Iasi

Urban Galata & Tech Residence

Apartamente premium, noi, cu 1, 2 sau 3 camere în Iași, zona Galata​
1_6 - Photo

Proiectul Urban Galata este gândit pentru a acoperi cerinţele clienţilor din punct de vedere a confortului şi a eficienţei folosirii spaţiului dar şi din menţinerea unui stil de viaţă care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi.

Case single in regim D + P + 1 E în Iași, zona Bucium
tech-residence-bucium
tech-residence-logo

Ansamblul Tech Confort Residence ofera spatii generoase, finisaje de cea mai buna calitate si toate facilitatile necesare pentru a te bucura de un stil de viata modern si confortabil intr-un complex de 20 de case cu acces individual.

Programeaza o vizionare

Va  invitam sa vizionati proiectele rezidentiale aflate in curs de dezvoltare sau deja finalizate pentru a afla mai multe detalii si pentru a va bucura de o noua viziune asupra confortului.

Serviciile noastre

Realizăm lucrări de construcții civile și rezidențiale de tipul: clădiri rezidențiale, clădiri de apartamente, construcții de birouri, construcții case, construcții vile sau case de vacanță, hoteluri, pensiuni, sedii de firme și alte tipuri de spații comerciale sau hale industriale. In plus, va stam la dispozitie cu echipe de profesionisti pentru urmatoarele tipuri de activitati:

Amenajari

Amenajari interioare si exterioare pentru orice tip de constructie si spatiu rezidential sau comercial.

Instalatii

Specialistii Tech Confort va pot ajuta cu configurarea si executarea instalatiilor sanitare, electrice si termice.

Tamplarie

Alegem impreuna materialele și accesoriile cele mai bune pentru construcția dumneavoastra.

Acoperisuri

Echipa noastra proiecteaza si monteaza sisteme complexe de acoperisuri, indiferent de materialele dorite.

Infrastructura

Tech Confort este formata din specialisti in toate domeniile conexe constructiilor.

Licitatii publice

Oferim consultanță și soluții profesionale pentru gestionarea corecta a licitatiilor publice.

Ce spun clientii nostri

Echipa Tech, este o familie, foarte bine coordonată , ce colaborează între ei, iar rezultatul se vede în locuințele ce le construiesc. Am avut parte de înțelegere și colaborare în exigențele noastre. Fiecare meșter, este meticulos. Recomand.
Guglielmo A.
Cand vorbim de calitate și seriozitate, vorbim de Tech Residence. O echipa cu care lucrurile la care visezi se duc la bun sfarsit. Dacă vrei liniște și aer curat alegi casele de la Tech Confort. Noi suntem foarte multumiti de alegerea făcută și de rezultatul final.
Cirsmar R
Pentru noi colaborarea cu firma Tech Confort a fost și este foarte buna, chiar ireprosabila. Am apreciat în mod deosebit amabilitatea, promptitudinea și profesionalismul conducerii firmei și a personalului auxiliar. Colaborarea cu sefii de santier si nu in ultimul rand cu muncitorii a fost foarte buna. Au fost receptivi la sugestiile și nevoile noastre iar în final am avut satisfacția unei case foarte bine executate calitativ, cat și estetic. Recomand cu încredere firma Tech Confort.