Iasi

Bulevardul Poitiers, nr. 4

0751 041 207

0749 050 284

08:00-17:00

Luni - Sâmbătă

Amenajări interioare si exterioare

Servicii de amenajare

Ca serviciu auxiliar construcțiilor civile, realizăm și lucrări de amenajare și re-amenajare de spații interioare sau exterioare. Trebuie doar să ne explici cum vezi spațiul pe care dorești să îl modifici, care e bugetul de care dispui, iar noi găsim cele mai potrivite soluții.

Iar, pentru că ne bazăm pe munca noastră, dar și pe materialele folosite, acordăm garanție pentru orice lucrare de amenajare realizată.

Proiectare

Vino la întâlnirea cu profesioniștii noștri în amenajări, ia cu tine câteva poze ale spațiului și imaginația sau planurile tale deja conturate.

Design interior

Ne plac provocările care țin de spațiu sau de depozitare, căutăm rezolvări inteligente și versatile, ne putem plia pe orice viziune și abordare asupra spațiului dat.

Arhitectura peisajului

Proiectarea sistematică și ingineria generală a diferitelor structuri pentru construcții rezidentiale sau comerciale.

Planificarea santierului

Experienta in domeniul constructiilor ne recomanda pentru a organiza toate aspectele ce tin de un santier, indiferent de dimensiunile acestuia.

Design exterior

Punem in valoare elementele arhitecturale ale imobilelor prin armonizarea mediului inconjurator si crearea unui spatiu exterior unic.

Mobilier

Vom alege impreuna cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiilor interioare folosind mobilier standard sau personalizat.

1_6 - Photo

AMENAJĂRI EXTERIOARE

Spațiul exterior construcțiilor este, cel mai ades, lăsat ca ultimă etapă de amenajare. Totuși, impactul spațiului exterior este mult mai mare față de cel interior. Devine important ca măcar, după cum spune un vechi proverb românesc, „pe afară să fie vopsit gardul” pentru ca impresia trecătorilor să fie plăcut surprinsă și să invite la descoperirea spațiului interior.

Lucrările de amenajare exterioară sunt destinate: curților de casă, mai mici sau mai mari, teraselor exterioare, pensiunilor sau complexelor comerciale cu un spațiu exterior generos, spațiilor de împrejmuire pentru blocuri sau ansambluri de vile, grădinițelor care au spații de joacă sau locurilor de agrement outdoor.

AMENAJĂRI INTERIOARE

Amenajare interioară are în prim-plan spațiul care trebuie modificat, însă dorințele și nevoile de folosință sunt la fel de importante în găsirea unor soluții pe măsura provocărilor. Astfel, un design personalizat poate fi ales împreună cu specialiștii noștri, dar putem, de asemenea, să punem în practică un șablon ales deja.

Ne plac provocările care țin de spațiu sau de depozitare, căutăm rezolvări inteligente și versatile, ne putem plia pe orice viziune și abordare asupra spațiului dat.

Vino la întâlnirea cu profesioniștii noștri în amenajări, ia cu tine câteva poze ale spațiului și imaginația sau planurile tale deja conturate. Găsim împreună cea mai scurtă și cea mai puțin costisitoare cale de la gând la implementare!

tech-residence-iasi (17)

Ai o idee? Avem solutia potrivita!

Indiferent de stadiul de realizare al proiectului dumneavoastra, va putem ajuta atat cu partea de planificare cat si cu implementarea acestuia!

Case si apartamente noi in Iasi

Apartamente premium, noi, cu 1, 2 sau 3 camere în Iași, zona Galata​
1_6 - Photo

Proiectul Urban Galata este gândit pentru a acoperi cerinţele clienţilor din punct de vedere a confortului şi a eficienţei folosirii spaţiului dar şi din menţinerea unui stil de viaţă care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi.

Case single in regim D + P + 1 E în Iași, zona Bucium
tech-residence-bucium
tech-residence-logo

Ansamblul Tech Confort Residence ofera spatii generoase, finisaje de cea mai buna calitate si toate facilitatile necesare pentru a te bucura de un stil de viata modern si confortabil intr-un complex de 20 de case cu acces individual.

Serviciile noastre

Realizăm lucrări de construcții civile și rezidențiale de tipul: clădiri rezidențiale, clădiri de apartamente, construcții de birouri, construcții case, construcții vile sau case de vacanță, hoteluri, pensiuni, sedii de firme și alte tipuri de spații comerciale sau hale industriale. In plus, va stam la dispozitie cu echipe de profesionisti pentru urmatoarele tipuri de activitati:

Amenajari

Amenajari interioare si exterioare pentru orice tip de constructie si spatiu rezidential sau comercial.

Instalatii

Specialistii Tech Confort va pot ajuta cu configurarea si executarea instalatiilor sanitare, electrice si termice.

Tamplarie

Alegem impreuna materialele și accesoriile cele mai bune pentru construcția dumneavoastra.

Acoperisuri

Echipa noastra proiecteaza si monteaza sisteme complexe de acoperisuri, indiferent de materialele dorite.

Infrastructura

Tech Confort este formata din specialisti in toate domeniile conexe constructiilor.

Licitatii publice

Oferim consultanță și soluții profesionale pentru gestionarea corecta a licitatiilor publice.